Víkendové menu – Vepřové hody

VEPŘOVÉ HODY

17.11. 2017 – 18.11. 2017

K našim pokrmům doporučujeme kvalitní moravská vína.

 

Doporučujeme točenou Kamenickou 12°
0,5l………………………….……33,-

 

POLÉVKY

Zabijačková                                                                 25,-

Ovarová světlá                                                             25,-

MALÉ PORCE

160g Opečená jitrnice, chléb                                      40,-

160g Opečené  jelito, chléb                                         40,-

200g Tlačenka s cibulí a octem, chléb                        40,-

HOTOVÁ JÍDLA

160g Opečená jitrnice, holeček                                   75,-

160g Opečené jelito,holeček                                        75,-

250g Vepřový ovar s hořčicí a křenem, chléb              95,-

150g Zabijačkový guláš, žemlový knedlík                   95,-

200g Zabijačkový bok,červ.zelí,bramborový knedlík   95,-

200g Vepřová plec na smetaně,žemlový knedlík         95,-

SPECIÁLNÍ NABÍDKA

400g Marinovaná vepřová žebírka,chléb                   125,-

250g Steak z krkovičky na česneku a slanině, šťouchaný brambor s cibulkou           155,-

200g Smaž.česnekové dukáty z panenky, šťouchaný brambor s cibulkou         165,-

200g Grilovaná panenka s houbovo-smetan. ragů, bramborové placky                            165,-

250g Smažená kotleta s kostí,bramborový salát       135,-

1400g Pečené vepřové koleno, hořčice, křen, chléb   130,-

STUDENÁ MÍSA 550g

Jitrnice, jelito, tlačenka, uzený bok, chléb                140,-

UZENÁŘSKÝ TALÍŘ 300g

Moravské uzené,uzená krkovička,uzený bok            115,-

TEPLÁ MÍSA 500g

Opečená jitrnice, jelito, ovar, škvarky, chléb             140,-

 

DEZERT

Domácí štrůdl s jablky a vanilkovou zmrzlinou          45,-