týdenní jídelní lístek od 22.3.-26.3.

PONDĚLÍ:    Menu 93,- (polévka + hlavní jídlo)

oběd               Hovězí kostky na houbách, houskový knedlík/těstovina

                       Kuřecí pečínka na česneku, brambor, špenát

                      

Menu 123,-    Steak z krkovičky „barbecue“, hranolky

    

ÚTERÝ:        Menu 93,- (polévka + hlavní jídlo)

oběd               Zabijačkový vepřový bok, bramborový knedlík, červené zelí

Srbské kuřecí rizoto sypané sýrem, kyselá okurka

 

Menu 123,-     Smažené kančí řízečky, bramborová kaše

 

STŘEDA:      Menu 93,- (polévka + hlavní jídlo)

oběd               Vepřové výpečky, houskový knedlík, zelí/špenát

Zapečený kuřecí plátek s cibulí, bramborem a smetanou

Smažený hovězí jazyk, bramborová kaše, kyselá okurka

 

Menu 123,-    Přírodní krůtí špíz, hranolky, tatarka

 

ČTVRTEK:  Menu 93,- (polévka + hlavní jídlo)          

                       Smažené kuřecí paličky, vařený brambor/bramborová kaše

Čevab-či-či, vařený brambor, hořčice, cibule

Menu 103,-    Smažené kapří hranolky, bylinkový brambor, tatarka

 

Menu 123,-    Vídeňská hovězí roštěná, houskový knedlík/rýže

 

PÁTEK:        Menu 93,- (polévka + hlavní jídlo)

                       Smažený vepřový/kuřecí řízek,vař.brambor/bramborový salát

Živáňská směs v alobalu (vepř. maso, cib., papr., česnek, protlak)

Menu 123,-    Krakonošův oheň, rýže ( panenka, cibule, smetana, chilli )

Menu 133,-    250g Smažené řízkové Duo, vař.brambor/bramborový salát

250g Smažený vepřový /kuřecí řízek, vař.brambor/bramborový salát