Rybí speciality 28.10.2017

 

Polévka:

Třeboňská rybí polévka s máslovými krutóny                                            30,-

Hlavní chod:

150g Fish and chips, hranolky, tatarka                                                         145,-

(filet z tresky v pivním těstíčku)

150g Kapří hranolky na zeleninovém salátu, pikantní dip                                  125,-

150g Kapří hranolky, šťouchaný brambor, pikantní dip                          125,-

180g Pstruh na bylinkovém másle podávaný                                             135,-

se šťouchaným bramborem a zeleninovým salátem

200g Tatarák z lososa, opeč. toastový chléb                                                           205,-

200g Steak z lososa s byl. dipem, šťouchaný brambor                            195,-

150g Křup. steak z candáta se smetanovo-máslovou om.,br.rosti       175,-

150g Teriyaky fish, jasmínová rýže                                                                145,-

(filet ze sumečka afrického, sójová omáčka, česnek, zázvor, rýžové víno)

200g Filet z okouna nilského podávaný na pečené                                               145,-

zelenině s bílým vínem

250g Krevety a slávky na česneku podávané na čerstvých                     155,-

těstovinách s bazalkovým pestem

(čerstvé linguiny,  bazalka, piniové oříšky, parmazán, česnek)

Dezert:

100g Domácí kynutý borůvkový koláč s drobenkou                                45,-

podávaný se zmrzlinou