Polední menu 18. 2. -22. 2. 2019

JÍDELNÍ  LÍSTEK  OD 18. 2. – 22. 2. 2019/ www.hotel-jelen.cz

ROZVOZ OBĚDŮ-více info na 775 976 226

Možnost dovezení obědů do Vašeho zaměstnání nebo až k vám domů.

pondělí

Menu 85,- (polévka + hlavní jídlo)
Čertovy vepřové špalíky, bramborový knedlík, zelí
Smaž. vepřová játra, vař.brambor, tatarka
Lasagne s kuř. masem a smetanou zapeč. sýrem
Plzeňský flamendr, rýže/v.br.(v.maso,klobása,papr.,protlak,pivo)

Menu 95,-
Kančí guláš, houskový knedlík/bramborové placky
Kuř.enchiladas v tortille(fazole, řím.kmín, drc.rajčata, sýr,chilli)

úterý

Menu 85,- (polévka + hlavní jídlo)
Hamburská vepřová plec, houskový knedlík
Vepřová krkovička po Selsku, houskový knedlík, zelí
Kuř.nudličky s pórkem a smetanou,rýže/vař.brambor
Opeč.klobása, sázené vejce, čočka na kyselo, chléb, kys.ok.

Menu 95,-
Smaž. krůtí stripsy, brambor.kaše/vař.brambor, tatarka
Chilli Con Carne, rýže/chléb(ml.hov.,fazole,drc.rajčata, chilli)

středa

Menu 85,- (polévka + hlavní jídlo)
Vepřové výpečky, houskový knedlík,zelí
Hovězí maso a vejce v koprové omáčce, houskový knedlík
Smažený holandský řízek se sýrem, vař.brambor/br.kaše.kys.o.
Rizoto s kuřecím masem a zeleninou sypané sýrem

Menu 95,
Kachní prsa s omáčkou tajemné chuti, jasmínová rýže
Vepřová krkovička s nivou a slaninou, vař.bram./hranolky

čtvrtek

Menu 85,- (polévka + hlavní jído)
Pečené kuře s nádivkou, vař.brambor/br.noky, špenát
Uzené koleno na česneku, bramborová kaše, kys.okurka
Vepřový katův šleh, rýže/bramboráčky
Anglická vepřová játra, vař.brambor, tatarka/rýže

Menu 95,-  
Hovězí roštěná na houbách, rýže/houskový knedlík
Smaž.dukáty z panenky s česnekem, vař.brambor/bram.kaše

pátek

Menu 85,- (polévka + hlavní jídlo)
Smaž. kuřecí/vepřový řízek, vařený brambor/bramborový salát
Srbský vepřový kotlet, rýže/vař.brambor

Menu 95,-   
Kuř. medailonky na bílém víně se smet.a žamp.,rýže/šť.brambor

Menu XL 115,-
250g Smaž.vepř./kuř.řízek,vař.bram./brambor.salát
250g Smaž.řízkové duo, hranolky(1ks kuř.a 1ks vepř.řízek)