týdenní jídelní lístek od 1.2.-5.2.

 PONDĚLÍ:   Menu 93,- (polévka + hlavní jídlo)

oběd               Krůtí kostky na paprice, houskový knedlík/rýže

                       Francouzské brambory s uzeným masem, kyselá okurka

                      

Menu 123,-    Formanský vepřový steak, hranolky,tatarka

    

ÚTERÝ:        Menu 93,- (polévka + hlavní jídlo)

oběd               Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, zelí

Špagety s kuřecím masem v sýrové omáčce sypané sýrem

 

Menu 123,-     Kančí guláš, houskový knedlík

 

STŘEDA:      Menu 93,- (polévka + hlavní jídlo)

oběd               Moravský vrabec, houskový knedlík, zelí/špenát

Smažená vinná klobása, bramborová kaše

 

Menu 123,-    Krůtí prso na bylinkovém másle, zeleninový salát,hranolky

 

ČTVRTEK:  Menu 93,- (polévka + hlavní jídlo)           

                       Pečené vepřové koleno po selsku, houskový knedlík, zelí

Smažené žampiony, vařený brambor, tatarka

 

Menu 123,-    Španělský hovězí ptáček, houskový knedlík/rýže

 

PÁTEK:        Menu 93,- (polévka + hlavní jídlo)

                       Smažený vepřový/kuřecí řízek,vař.brambor/bramborový salát

                       Halušky s uzeným masem a zelím

Menu 133,-   Vepř.krkovička na grilu s opeč.slaninou a sáz.vejcem, šť.brambor

Menu 133,-    250g Smažené řízkové Duo, vař.brambor/bramborový salát

250g Smažený vepřový /kuřecí řízek, vař.brambor/bramborový salát